onsdag 15 juni 2011

Rachen på vift i Enskede

I och med att ena halvan av Redaktionen numera har börjat blogga om helt oklara saker... vem är denna gäst som vi alla känner så väl kan man fråga sig? och hur kommer Kanada in i bilden? känner jag att det nu är dags att återigen erövra mydailyrach!

Så vad har då Rachen haft för sig?! Jo, hon har hört och häpna tagit sig ända ut till Enskede gård för att slå följe med resten av nya ordföranderiet (inte ens tunnelbanan tar sig så långt för tillfället). Ni hörde rätt- inte sitter vi och vilar på våra lagrar inte utan vi sitter uppe sent på natten med både vin och öl och försöker komma på alla delstater i USA samt alla länder i Europa. Tyvärr måste erkännas att Rachen inte var så duktig på detta som hon trodde och var tvungen att ta många straffklunkar... Vettiga saker som har med föreningen att göra diskuterades också, detta före straffklunkarna så oroa er icke!

Annars har Rachen idag skymtats på S:t Eriksplan där hon tog en välbehövlig pratstund med en gammal vän samt smygtittat på kadetterna på Karlbergsslott. En dag ska där festas med män i uniform!

/Rachen - dyker upp när du minst anar det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar