måndag 20 juni 2011

Hämnden är ljuv.

Tillslut fick vi alltså ta del av Rachens planer för helgen, det hurrar vi för. På något sätt känns det som om man blir helt tillfredsställd de där gångerna då Rach trycker på publicera inläggsknappen och vi får ta del av hennes spännande liv.

Så, vad händer på Redaktionen idag. Ptja, till att börja med är en av kollegorna sjuk, om det handlar om riktigt sjukdom eller iPhone-sjuka återstå att se, men det lämnar denna del av Redaktionen ensam på kontoret med miss Kanada.

Så, för att reda ut en del av de oklarheter som uppstått, (självklart skriver vi detta på svenska så att inte sneaky-kanadensiska kollegor ska förstå). Nej, alla i Sverige har inte kristallkronor hemma, alla svenskar har inte hängslen, framförallt så har vi inte middagstraditioner för att någon råkade ha dålig fantasi 500 år tillbaka i tiden. Nä du, du får nog ta och göra din research lite bättre. Det är trots allt ni som klubbar ihjäl söta små sälungar och tillbringar lördagskvällarna med att hugga ved.

Inget illa menat, vi är ju trots allt en blogg som värnar om allt internationellt. Särskilt våra jämlikar uppe i the far north.

/Puss och kram från Redaktionen i regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar